Wordt u geconfronteerd met vruchtbaarheidsproblemen? Bij gynaecoloog Buyse K.E.J. in Kortrijk kunt u terecht voor fertiliteitstherapie

Fertiliteitstherapie: wat als kinderen krijgen niet zo eenvoudig blijkt?

Kinderen krijgen en een gezin uitbouwen blijft een droom van vele mensen. Een kinderwens is echter niet voor iedereen even eenvoudig te realiseren. Vruchtbaarheidsproblemen kunnen die wens in de weg staan. Fertiliteitstherapie kan u hierbij helpen.

Dr. K.E.J. Buyse is de pionier/grondlegger van het transport IVF programma in België (1987). zijn grondige kennis in de evolutie van de fertiliteits thereapie verzekerd u meer dan een deskundige begeleiding naar het vervullen van uw kinderwens.

Dokter Buyse K.E.J.

Omkadering is ontzettend belangrijk

Bij fertiliteitstherapie komen verschillende zaken kijken. Het is een intensief proces dat zijn weerslag kent op verschillende gebieden van het leven. Uw zelfbeeld en partnerrelatie worden erdoor beïnvloed. Het is dan ook belangrijk dat u wordt bijgestaan door een ervaren medische professional die uw verhaal ter harte neemt.


Het uitvoeren van vruchtbaarheidsbehandelingen is dus niet enkel een strikt medische aangelegenheid. Omkadering is ontzettend belangrijk. Neemt u de beslissing om over te gaan tot een fertiliteitsbehandeling, dan zijn er verschillende mogelijkheden: 

  • kunstmatige inseminatie 
  • stimulatie van de eierstokken 
  • al dan niet met IVF
  • of ICSI-behandeling
Alles begint met doordachte en neutrale informatie. Maak daarom uw afspraak bij de
praktijk van Buyse K.E.J. in Kortrijk voor een gedetailleerd gesprek.